ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αρθροπλαστική ώμου

Η αρθροπλαστική ώμου αποτελεί μία εξειδικευμένη επέμβαση αντικατάστασης της κατεστραμμένης άρθρωσης του ώμου με ειδικά σύγχρονα εμφυτεύματα, με σκοπό την αντιμετώπιση παθήσεων του ώμου.

Αρθροπλαστική Γόνατος με εξατομικευμένους οδηγούς κοπής (PSI)

Το σύστημα εξατομικευμένης αρθροπλαστικής γόνατος PSI αποτελεί την τεχνολογική επανάσταση που θα δώσει λύση στο πρόβλημα της σωστής τοποθέτησης των προθέσεων στο χειρουργείο. Με χρήση των απεικονιστικών εξετάσεων που διενεργούνται πριν το χειρουργείο ο γιατρός έχει πλήρη εικόνα της μορφολογίας του γόνατος του ασθενούς, Με βάση αυτό κατασκευάζονται οδηγοί κοπής, ξεχωριστοί για κάθε ασθενή, που εφαρμόζει με απόλυτη ακρίβεια στην αρθρική επιφάνεια.

Σύγχρονη Μέθοδος Αποκατάστασης Αθλητικών κακώσεων

Οι συχνότεροι τραυματισμοί των αθλητών περιλαμβάνουν μυϊκές κακώσεις, διαστρέμματα και ρήξεις συνδέσμων, τενόντων, μηνίσκου και αρθρικού χόνδρου. Τις περισσότερες φορές οφείλονται σε υπερβολική επαναλαμβανόμενη καταπόνηση κάποιου σημείου του σώματος ή σε έντονο τραυματισμό. Οι μέθοδοι θεραπείας των αθλητικών κακώσεων περιλαμβάνουν χειρουργική αντιμετώπιση, βιολογική θεραπεία με χρήση αιμοπεταλίων -PRP- και βλατοκυττάρων, πρόγραμμα αποκατάστασης και φαρμακευτική αγωγή που προτείνεται από το γιατρό.