ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ

Ο ιατρός Τζινιέρης Νικόλαος γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών.Έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή της Αθήνας και στη συνέχεια εκπλήρωσε την θητεία του ως αγροτικός ιατρός στον τόπο καταγωγής του στην Αρκαδία.Υπηρέτησε ως ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό και στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδικότητα του ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός το 2003 στο Νοσοκομείο ΚΑΤ,όπου και έλαβε τον τίτλο του το 2008.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εκπαιδεύθηκε και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Hôpital Orthopédique στη Λωζάννη. Στη συνέχεια προσελήθφη ως Επ. Επιμελητής Β’ στη Κλινική Άνω Άκρου-Χεριού και Μικροχειρουργικής του ΚΑΤ υπό τη διεύθυνση και καθοδήγηση του Δ/ντή Ν. Γεροσταθόπουλου.

Πραγματοποίησε την εξείδικευσή του στη Χειρουργική του Άνω ‘Ακρου και της Σπονδυλικής Στήλης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάννης στην Ελβετία και υπηρέτησε ως Επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Χειρουργικής Άκρας Χειρός και Μικροχειρουργικής Longeraie Λωζάννης και στην κλινική CH8 Γενεύης,ενώ παράλληλα εργάστηκε και σε μεγάλα ιδιωτικά Νοσηλευτικά κέντρα της Γαλλόφωνης Ελβετίας.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα συνεργάστηκε και πάλι με το μέντορά του Ν.Γεροσταθόπουλο και δημιούργησαν τη Β΄ Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν,έχοντας μαζί τους μια εξαιρετικά αξιόλογη ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων συνεργατών.Παράλληλα διατηρεί προσωπικό ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη στην Αθήνα,ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με χειρουργικά κέντρα της Ελβετίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει πραγματοπιοιήσει πλήθος ομιλιών και ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια,ενώ είναι και εκπαιδευτής σε μετεκεπαιδευτικά σεμινάρια.Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών,έχει πλήθος δημοσιεύσεων και είναι μέλος της Ελβετικής Εταιρείας Ορθοπαιδικών Χειρουργών,του Ελβετικού Ιατρικού Συλλόγου,της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής Άκρας Χειρός AAHS και της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης.

Είναι πατέρας 2 παιδιών και παντρεμένος με την Πλαστική Χειρουργό Έβελιν Μπέτση.

Η γνώμη των ασθενών μας